Drámai brit kampány indult, hogy megvédjék a muszlim kislányokat szüleiktől

Vágólapra másolva!
Nagy-Britanniában annyira elfajult a bevándorlási helyzet, hogy a rendőrségnek Twitter-üzenetben kellett felhívnia a szigetország iskolásait a női nemiszerv-csonkítás és a kényszerházasságok veszélyeire. Mindez jól mutatja, hogy teljes kudarc a migránsok integrálása az országban. A muszlim szokás erőteljes befolyását jól mutatja, hogy egy amerikai imám szerint is azért kell megcsonkítani a kislányok nemiszervét, hogy szexuálisan ne leegyenek hiperaktívak. Nemcsak a szexuális szokások, hanem az élet egyéb területén is teljes kudarc a migránsok beilleszkedése az Egyesült Királyságban. 
Vágólapra másolva!

A brit rendőrség a nyári szünidőre készülve minapi Twitter-üzenetében a kényszerházasság és a női nemiszerv-csonkítás veszélyeire figyelmeztette a szigetország iskolásait. Ezt írta a rendőrség:

szombaton lett volna Shafilea Ahmed 32. születésnapja. 17 éves volt, amikor szülei megölték, mert nemet mondott a kényszerházasságra.

Emlékszünk rá és más áldozatokra, és szeretnénk véget vetni a becsület alapú visszaéléseknek – tették hozzá.

A csonkítás célja az, hogy megőrizzék a nők (iszlám értelemben vett) "becsületét". Az iszlám prófétájának gyermek-feleségén is elvégezték a műveletet, és Mohamed tettei a követendő példák minden muszlim számára.

Iyen trükökkel veszik rá a kislányokat a külföldi utazásra Forrás: Manchester Police

Mindezzel párhuzamba állítható egy virginiai imám előadása, aki szerint azért kell megcsonkítani a kislányok nemi szervét, hogy ne legyenek szexuálisan "hiperaktívak".

Ezekkel a trükkökkel veszik rá a kislányokat az utazásra

A tájékoztató kampányban a rendőrök felsorolnak néhány példát arra, mikor kezdjen el gyanakodni a kislány, hogy külföldön férjhez akarják adni, vagy meg akarják csonkítani a nemi szervét:

- Azt mondják, ez lesz a legjobb hely nekem

- Miért csak oda szól a jegyem?

- Miért látogatom meg a nagymamát, akivel soha nem találkoztam és senki nem beszélt róla?

- Egy speciális szülinapi partira megyünk

- Ajándékokat ígérnek, ha elmegyek

Ezekben az esetekben ajánlott a rendőrségi segélyhívó számot hívni.

Rasszista, aki beszélni mer erről

Mint arról korábban beszámoltunk, a politikai korrektség miatt nem lehet visszaszorítani a szélsőséges iszlámot Nagy-Britanniában. A terrorizmus helyett inkább az iszlamofóbiára koncentráltak a brit tanárok, akik öncenzúrának vetették alá magukat. Ehhez kapcsolódik, hogy Nagy-Britanniában az orvosok, a nővérek és a tanárok azért nem merik jelenteni a hatóságoknál azt, hogy az általuk megvizsgált vagy tanított muszlim hátterű nők nemi szerveit megcsonkították, mert akkor a politika korrektség hívei rasszistának minősítik őket.

A szigetországban a becslések szerint évente

9 ezer nő esik át a rendkívül durva és illegális beavatkozáson.

Ennek ellenére gyakorlatilag senki ellen nem emelnek vádat, mert a brit orvosok, nővérek és tanárok
félnek jelenteni a rendőrségen ezeket az eseteket, mivel a baloldaliak és a liberálisok rasszistának bélyegzik őket.

Sok angol városban a migránsbandák vették át az uralmat Forrás: Origo

Tarthatatlan állapotok Nagy-Britanniában

A migránsok beilleszkedése nemcsak a csonkítások betiltásának a terén vallott kudarcot, hanem az élet más területén sem sikerült ezt elérni Nagy-Britanniában. Legutóbb leköpött egy női kórházi alkalmazottat, majd pedig összeverekedett a várakozókkal egy muszlim férfi Londonban. Anglia több nagyvárosában mára tarthatatlanná vált a helyzet a migránsok miatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, gyakorlatilag átvette az uralmat egy brit városban a saría – mindez egy olyan videóból derül ki, ahol egy agresszív imám az uralma alá hajt egy rendőrt Allah nevében. Maga a szituáció egyébként egy jelentéktelennek tűnő helyzetből alakult ki. Birminghamben már kisebbségben vannak a keresztények, és folyamatosak a hírek a migránsbandák őrjöngéséről.

Szintén írtunk arról, hogy erőszakos muszlim migránsok állták útját az English Defence League (EDL), azaz az Angol Védelmi Liga békés menetének. A migránsok rárontottak a részben idősekből álló tüntetőkre, és csak a felkészült rendőri jelenlétnek köszönhető, hogy nem lett vérontás belőle, de így is megsérült két szolgálatot teljesítő rendőr.