Bedrogozott nőket erőszakolt meg

2018.04.15. 12:20

A 32 éves Cameron McDermott megtörten állt a bíróság előtt és bocsánatot kért az áldozataitól. Két nővel is megcsinálta, hogy bedrogozta őket és eszméletlen állapotban megerőszakolta. Végül nem is áldozatai buktatták le, hanem a számítógépén tárolt videók, ugyanis akkurátusan rögzítette az eseményeket.

A New York Post tudósítása szerint Cameron McDermott sorsába beletörődve állt a bíróság előtt és halk hangon ezt mondta: „Szégyellem, hogy itt állok ma. Bocsánatot kérek az áldozatoktól. Nagyon sajnálom, amit tettem. Meg fogok változni." McDermott egy dúsgazdag floridai család gyermeke, jómódú üzletemberként élt Manhattanben és sokáig senki sem sejtette róla, hogy milyen beteges hajlamai vannak. Tulajdonképpen szerencséje van, hogy lebukott, mielőtt még durvább bűncselekményeket követett el. Így is tíz évet kell majd börtönben töltenie.

Cameron McDermott 2016 szeptemberében egy parkolóban odament egy nőhöz. A férfin szűk fekete nadrág volt, fekete női paróka és a szája élénkpiros rúzzsal volt kifestve. Megdöbbent áldozatát arra kérte, hadd vizeljen rá a lábára. Miután botrányos viselkedéséért előállították, az ügyében eljáró rendőr házkutatási engedélyt kért a lakására. A számítógépén megdöbbentő dolgokat találtak: elképesztő mennyiségű gyerekpornót, illetve videófelvételeket arról, hogy 2010-ben és 2013-ban is megerőszakolt egy-egy öntudatlan állapotban lévő nőt.

Cameron McDermottForrás: Nassau megyei rendőrség

Nemcsak megerőszakolta áldozatait, de különböző tárgyakat dugott a hüvelyükbe és a végbelükbe. A tanúként kihallgatott nők azt állították, hogy semmit nem vettek észre abból, ami velük történt, de az is elképzelhető, hogy McDermott jelentős vagyonának köszönhetően annak idején pénzzel vásárolta meg a hallgatásukat.

A pontos videós dokumentációnak köszönhetően azonban egy percig sem volt kétséges, hogy mit követett el Cameron McDermott, és később ő maga is beismerő vallomást tett. Az ítélethirdetésen jelen voltak a szülei is, de napszemüveg mögé rejtőztek és nem nyilatkoztak a sajtónak.