Betelt a pohár: Hollandia kidobná a migránsokat

migration immigration social Horizontal
Migrants gather at a bus stop on March 30, 2018 in Calais. / AFP PHOTO / Denis Charlet
Vágólapra másolva!
Visszaküldené az illegális migránsokat a holland kormány azokba az EU-s országokba, ahonnan Hollandiába érkeztek. Mindez jól mutatja, hogy milyen hasznos a magyar déli határon felépített kerítés, mivel nálunk nem állhat elő ilyen helyzet, hogy vissza kelljen ide küldeni migránsokat. Hiszen nem tudnak bejutni.
Vágólapra másolva!

A holland kormány arra készül, hogy visszaküldje a migránsokat azokba az EU országokba, ahonnan Hollandiába érkeztek. A Volksrant újságnak adott interjújában a holland igazságügy-miniszter kifejtette, hogy visszaküldik Belgiumba és Németországba azokat a migránsokat, akik onnan érkeztek.

Hollandiának elege lett az illegális migránsokból Forrás: AFP/Denis Charlet (Képünk illusztráció)

Ugyanígy, Belgium és Németország visszaküldheti a migránsokat oda, ahonnan hozzájuk jöttek be. Mark Harbers igazságügy-miniszter szerint,

ha erről a migránsok tudomást szereznek, akkor elmegy a kedvük arról, hogy elinduljanak.

Hollandiába egyébként tavaly 16 ezer illegális migráns érkezett és 14 ezren adtak be családegyesítési igényt.

Szerencsére Magyarországon a déli határt védő kerítés miatt nem állhat elő ilyen helyzet, mivel nincs kit visszaküldeni. Így aztán ide se tudnak visszaküldeni migránsokat, hiszen ha nem jöttek be, nem is tudnak tovább menni.

Tomboló migránserőszak

Mint arról korábban beszámoltunk, egy migránsok által nagy számban lakott negyedben rabolták ki Pauline Krikkét, Hága polgármesterét.

A polgármesterasszony megpróbálta eltitkolni a rablást,

de a holland RTL végül tudomást szerzett az esetről, így a városvezetőnek el kellett ismernie a bűncselekményt.

Szintén beszámoltunk arról, hogy két fiatal holland lányt egy antwerpeni szállodában öt migráns erőszakolt meg. Szintén írtunk arról, hogy Hollandiában az önkormányzati választások előtt a baloldali Munkáspárt és a Zöldek – a győzelem érdekében – szövetségre léptek a szélsőséges iszlamista tanokat hirdető NIDA nevű muszlim migránsok által alapított párttal.