Soros blogja és Simicska lapja tehetetlenségében hazugságokba menekül

Vágólapra másolva!
Nincs jó hete az ellenzéknek, pontosabban a valódi ellenzéket helyettesítő balliberális propagandamédiumoknak. Egymás után buknak le hazugságokkal. A hvg-től kezdve az Indexen át a kis 444-ig újabb és újabb lódításokkal próbálják felrázni az esélytelenségbe belesüppedt ellenzéki pártokat. Nem sok sikerrel, hiszen azok egymással marakodnak (most éppen az LMP veszett össze az MSZP-vel), vagy öngyilkos akcióra készülnek, például Vona Gábor, aki - Gyurcsányt gyűlölő szavazói ellenére - éppen Gyurcsány karjaiba készül beleszaladni. 
Vágólapra másolva!

Napokig arról írt (ábrándozott) valamennyi ellenzéki propagandaújság, a megmosolyogtató Kálmán Olgával együtt, hogy a Fidesz nem foglalkozik ezentúl sem a migránsválsággal, sem Soros Györggyel. Mániákusan ismételgették, hazudták, hogy erről nem lesz szó a kampányban. Vágyuk természetesen érthető, hiszen milyen csoda lenne nekik, ha a magyar embereket leginkább foglalkoztató és leginkább érintő problémáról a kormány szót sem ejtene.

Aztán a hvg hazudta el a Závecz-kutatás leglényegesebb mérését: meglepő módon éppen azt, hogy a Fidesz óriási előnnyel vezet, 62%-on áll.

Simicska Indexe a szánalmas Vona-hízelgés után (az elmúlt évek egyik legtalpnyalóbb interjúját készítették a Jobbik elnökkel - igen, ha ugyanaz a tulajdonos, nehéz persze, és mint köztudott, a Jobbiknak is és Indexnek is Simicska a főnöke) a migránsokat kezdte védeni, időjárási vészhelyzetnek hazudott az Index kisújságírója egy migránsagressziót.

A 444 - miután "oknyomozó-díjjal" kitüntették egy olyan cikküket, amely a bíróság szerint egy merő hazugság volt - gazdája elvárásainak megfelelően szintén védi a migránsokat. Náluk ez persze érthető: meg kell természetesen szolgálni a Sorostól kapott filléreket, másképpen miből telne a kannásborra.