Soros pár napon belül teljesen hülyét csinált magából Olaszország kapcsán

Soros György
Soros György
Vágólapra másolva!
Szombaton még veszélyforrás volt az olasz kormány, akik ráadásul Putyin bábjai is voltak, de ma már hétfő van, ezért Európa megmentőjének szerepében tetszelegve Soros György védelmébe vette őket, arra kérve az Európai Unió vezetőit, hogy ne leckéztessék meg az olasz kormányt. A milliárdos újabb szerepjátéka, ez sem jött be.
Vágólapra másolva!

Soros György amerikai dollármilliárdos arra figyelmeztette az Európai Uniót, hogy saját sírját fogja megásni, ha megpróbálják megbüntetni az új, bevándorlóellenes kormányt – így hangoztak az üzletember drámai gondolatai az Express nevű hírportálon.

Ma hétfő van, Soros Európa védelmezője éppen

Az olasz kormányért hirtelen aggódni kezdő Soros tiszteletteljes megközelítést követelt irányukba, és sürgette Brüsszelt, hogy fontolják meg az euróövezet problémáinak megoldásához szükséges reformokat. A más országok belügyeibe előszeretettel beavatkozó nagyvállalkozó/oknyomozó/megmondóember- elemző szerint, ha Róma szankcionálására törekednek az Unió vezetői, akkor azzal a bevándorlásellenes erők, a Liga és az Ötcsillag Mozgalom malmára hajtanák a vizet. Az Express cikke szerint ezzel kapcsolatban a következőket mondta:

Soros György Olaszország kapcsán szerepjátékba kezdett: szombaton Salviniék az oroszok bábjai voltak, mára már arra kérte az EU vezetőit, hogy ne leckéztessék meg az új olasz kormányt. Szerepjáték Forrás: AFP/Lakruwan Wanniarachchi

Soros bízik benne, hogy az EU vezetői nem hagyják az „európai álom” „szétesését” Olaszországgal kapcsolatban. Miért esne szét? Őmiattuk, mutatott rá a megszokott neveire az üzletember:

  • Trump Amerikája,
  • Putyin Oroszországa,
  • Erdogan Törökországa,
  • Assad Szíriája,
  • Franciaország és Ausztria, mert lezárták a határaikat,
  • és természetesen Lengyelország, és Magyarország, akik galád módon folyamatosan ássák alá az EU alapértékeit.

A mai napon egészen káprázatos formában volt Európa megmentőjének szerepében tetszelgő megmondóember, az eddigieket is tudta fokozni:

Ha a naptár nem csal, akkor ma hétfő van.

Két napja szombat volt, akkor még veszélyforrás volt az új olasz kormány Sorosnak

Két napja meg szombat volt, akkor valamelyest más hangulatban volt a 87 éves milliárdos. A Corrierre Della Serra nevű olasz napilapnak írt véleménycikkében Olaszországot új veszélyforrásként tüntetette fel, a szokásos jelzőkkel illetve a római adminisztrációt. De eljött a vasárnap is, akkor az olasz ügyekben mostanában kifejezetten aktív amerikai bevándorláspárti milliárdos egy másik szerkesztőségnek is írt egy véleménycikket, amelyben elsősorban Matteo Salvinivel foglalkozott. A friss belügyminiszterről villámgyorsan kiderült, hogy

  • egyrészről orosz ügynök,
  • másrészről pedig a pártját is az oroszok pénzelik.

Nem annyira tetszett ez Salvininek, aki a következőképpen reagált Soros oknyomozói munkájára:

– írja a Magyar Hírlap. Az olasz politikus arra utalt, hogy Soros az olaszországi Trento városában vett részt egy vasárnapi „gazdasági fesztiválon”, ahol mindenkit óvott Salvini és Putyin közötti állítólagos kapcsolatoktól.

De ekkor még csak vasárnap volt, ma meg hétfő van.