YouTube-videó segítségével, egyedül szülte meg gyerekét

Vágólapra másolva!
Egy hotelszobában indult meg egy 22 éves nőnél a szülés. Azonban a mentők hívása helyett a YouTube-on nézett utána, hogyan kell levezetni egy szülést, és egyedül hozta világra gyerekét.
Vágólapra másolva!

Tia Freeman Nashville-ben él. Twitter-üzenetekben mesélte el, hogyan szülte meg gyerekét. Azt mondta, először nem is tudta, hogy fájásai a szülés kezdetét jelzik, azt hitte, csak ételmérgezése van.

A 22 éves nő azt mondta, azt is csak 3 hónappal ezelőtt vette észre, hogy terhes. Kezdetben azt hitte, azért nőtt meg egy kicsit a súlya, mert már nem jár konditerembe.

A nő úgy döntött, nem mondja el senkinek, hogy terhes, inkább Németországba utazik, még mielőtt megszülné babáját.

Azonban a 14 órás repülőúton megkezdődtek nála a fájások.

Eközben a gépe landolt Törökországban, a nő egy hotelben szállt meg. Ekkor már izzadni is kezdett, és hányingere lett. Abban a pillanatban jött rá, hogy megindult nála a szülés - írja a BBC.

Azonban ahelyett, hogy mentőt hívott volna, a YouTube-on keresett rá, hogyan kell levezetni egy szülést.

- írta a nő a Twitteren.

Tia Freeman azt mondta, megtelítette a kádat meleg vízzel, magához vett néhány törölközőt, majd az interneten keresett néhány kényelmes szülési pozíciót.

Azt mondta, ekkor már egypercesek voltak a fájásai, a szülés pedig nagyon gyorsan lezajlott.

Másnap gyerekével a kezében tért vissza a repülőtérre, hogy tovább utazzon. A légitársaság emberei azonban azt hitték, a nő ki akar csempészni egy kisbabát.

Miután Tia meggyőzte őket, hogy a gyerek az övé, előző este született meg, a Turkish Airlines két hétre kifizetett neki egy hotelszobát Isztambulban. Ott orvosok is megvizsgálták őt és kisfiát is, akit Xavier-nak nevezett el. A kisbaba már 1 hónapos, ő és az édesanyja és is jól vannak.