Megmentette kétéves ikertestvérét a lezuhant bútor alól

Vágólapra másolva!
Majdnem katasztrófába torkollott a kétéves ikerpár játéka, de az egyik kisfiú megmentette a testvérét.
Vágólapra másolva!

Videó örökítette meg, ahogy a utahi Oremben élő Brock és Bowdy Shoff játékból megpróbált bemászni a szekrény fiókjaiba, de a bútordarab eldőlt, és maga alá temette az egyik fiút.

Brock igyekezett kiszabadulni, miközben a testvére nyugodtan végiggondolta a helyzetet, aztán addig próbálgatta különböző részeinél fogva leemelni a fivéréről a szekrényt, míg sikerült őt kimentenie.

A videót a fiúk édesapja osztotta meg a Facebookon, és figyelmeztette a szülőket: rögzítsék a bútordarabokat, ha el akarják kerülni a tragédiát.

A brit Sky News beszámolója szerint a szülők a földszinten tartózkodtak, miközben az eset történt, és nem hallották, hogy Brock felkiáltott volna, amikor rázuhant a szekrény.

Amikor beléptek a szobába, és meglátták a szekrényt a földre borulva, nem is sejtették, hogy mi történt, mert a fiúknak szemlátomást nem volt semmi bajuk. Csak akkor derült ki minden, amikor megnézték a felvételt.

Az eset hatalmas vitát váltott ki a közösségi hálón, volt, aki még azt is felvetette, hogy az apa megrendezte a jelenetet, hogy jobban el tudja adni a felvételt készítő berendezést, a szülők azonban tagadják a vádakat – írta a Daily Mail.