Örömlányok gyűjtenek az éhező gyerekeknek

Vágólapra másolva!
Nyílt napot tart egy új-zélandi bordélyház, hogy pénzt gyűjtsön az éhező gyerekeknek.
Vágólapra másolva!

Az Adult Fun Spot legálisan működik Hawerában. A látogatók a nyílt napon egy aranyért végigjárhatják a létesítményt, feltehetik a kérdéseiket a lányoknak, és még frissítőt is kapnak. A pénzt egy helyi jótékonysági szervezet, a Kai Kitchen kapja, amely egészséges étellel látja el a rászoruló gyerekeket.

Nem mindenkinek tetszik

A bordély akciója éles vitát kavart a közösségi oldalakon és a sajtóban. Sokan kiakadtak, mert szerintük „gusztustalanság” bármiféle kapcsolat a gyerekek és a szexipar között, mások viszont hálásak a lányok nyitottságáért és nagylelkűségéért.

A Kai Kitchen alapítója, Rochelle Steer viszont kijelentette: „nem érdekli, honnan jön a pénz”, a lényeg, hogy etetni tudják a gyerekeket, és köszönetét fejezte ki Nicky Hughesnak, a bordély tulajdonosának, aki egyébként a barátnője és a jótékonysági szervezet kuratóriumának is tagja.

Steer egyébként elismerte, hogy amíg nem találkozott Hugheszal, addig maga is előítéletekkel viseltetett a szexmunkásokkal szemben. De megváltozott a véleménye, miután elbeszélgetett a lányokkal, és segített nekik kifesteni a szalont – számolt be a brit Guardian.