A buszsofőr erőszakolt meg egy turistát Rióban

Vágólapra másolva!
Egy külföldi turistapárt raboltak ki, és a nőt többször meg is erőszakolták Rio de Janeiróban. A rendőrség két férfit már el is fogott, az egyikük annak a kisbusznak a sofőrje, amelyre a pár gyanútlanul felszállt a Copacabana közelében.
Vágólapra másolva!

Egy kisbuszra szállt fel gyanútlanul egy külföldi turista pár a brazíliai Copacabana közelében vasárnap. A Rio de Janeiróban nyaraló párt, amelynek állampolgárságát nem árulta el a rendőrség, kirabolták, és a nőt többször is megerőszakolták - írta a BBC.

A rendőrség két huszonéves férfit vett őrizetbe. Az egyikük a kisbusz sofőrje. A gyanú szerint miután felszállt a pár, a társával mindenki mást leszállítottak a buszról, majd egy külvárosi helyszínre vitték a turistákat.

A férfit alaposan összeverték, és megkötözték, a nőt pedig még a buszban többször is megerőszakolták. Ezután egy közeli városba vitték a párt, ahol arra kényszerítették őket, hogy pénzt vegyenek ki a kártyájukról.

A két férfit néhány órával a támadás után már őrizetbe is vette a rendőrség, amelynek a 2016-os riói olimpia miatt első számú feladata az utcai erőszak visszaszorítása. A rendőrség egy harmadik férfit is keres, akit állítólag mobiltelefonon riasztottak a gyanúsítottakat, és később ő is felszállt a buszra, és megerőszakolta a nőt.