Hajtóvadászat a társait megölő rendőr után

Vágólapra másolva!
Kaliforniában két rendőrt megölt és többet megsebesített egy volt rendőr, aki után hajtóvadászat indult. A férfi valószínűleg megölte egy rendőrtiszt lányát és jegyesét is.
Vágólapra másolva!

Lelőtte két egykori társát Kaliforniában egy fegyelmivel elbocsátott rendőr, aki után hajsza indult az államban. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a Christopher Jordan Dorner nevű férfi rálőtt két rendőrre, akik közül az egyiket súrolta a lövedék, majd egy másik helyen ismét tüzet nyitott két rendőrre, és az egyiket megölte, a másikat súlyosan megsebesítette.

A férfit azért is körözik, mert feltehetőleg ő gyilkolt meg egy lányt és a vőlegényét szombat éjjel. A lány apja, egy nyugalmazott rendőrtiszt volt Dorner védője a fegyelmi ügyében.

Dorner a tájékoztatás szerint hátrahagyott egy többoldalas kiáltványt, amelyben több embert megfenyegetett, köztük a Los Angeles-i rendőrség tagjait. A szövegről mást nem közöltek.

A férfi fel van fegyverezve és veszélyes - figyelmeztetett a rendőrség, amely a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) segítségét kérte a gyilkos kézre kerítéséhez. Dornert 2008-ban bocsátották el a rendőrségtől, mert megrugdosott egy elmebeteg gyanúsítottat, és hamis tanúvallomást tett, amikor az ügyet kivizsgálták.