Élet Sandy után - képeink a hurrikánról és következményeiről

Sandy hurrikán, USA, Amerika, egy férfi ül a parton Cichagóban a hurrikán elvonulása után
Vágólapra másolva!
Egy héttel a Sandy hurrikán pusztítása után még mindig mintegy 2,5 millióan vannak áram nélkül az Egyesült Államok keleti partvidékén. A beköszöntő tél miatt az áramhiány mellett a fűtőolaj hiánya is gondot okoz, ezért New York polgármestere azt kérte a fagyoskodóktól, hogy menjenek átmeneti szállásokra. Összegyüjtöttük valamennyi galériánkat a pusztító természeti csapásról és hatásáról.
Vágólapra másolva!

Forrás: AFP/Brendan Smilaowski
A vihar után közel egy héttel is nomád körülmények között él a New York-iak egy része. Nincs áram, nem működnek a telefonok és a benzinért is sorba kell állni. A képre kattintva galéria nyílik!


Forrás: AFP/Getty Images/Allison Joyce
Barack Obama katasztrófa sújtotta területnek minősítette New York City, Long Island és New Jersey területét. Több mint százan haltak meg a vihar miatt Amerikában. A képre kattintva galéria nyílik!


Forrás: AFP/Getty Images/Andrew Burton
Áram nélkül maradt kórházból menekülő betegek, elöntött metróvonalak és felrobbanó transzformátorállomás kísérte a Sandy hurrikán pusztítását Amerikában keddre virradó éjjel. A képre kattintva galéria nyílik!

Forrás: AFP/Getty Images/Mark Wilson
Múlt vasárnap este az amerikai politikusok arról beszéltek, hogy még sosem fenyegette városaikat ekkora katasztrófa. Leállt a tömegközlekedés és tízezreket evakuáltak a viharra készülődve. A képre kattintva galéria nyílik!