Csinos nők százait győzködte az iszlámról Rómában Kadhafi

Vágólapra másolva!
Több száz hosztesznek tartott előadást hétfőn Rómában Moammer el-Kadhafi líbiai vezető, aki az iszlám kizárólagosságáról győzködte őket. Az eseményen részt vett Silvio Berlusconi olasz kormányfő is.
Vágólapra másolva!

Kétszáz modellnek és színésznőnek tartott előadást hétfőn Moammer el-Kadhafi líbiai vezető Rómában. Kadhafi egy modellügynökségen keresztül szervezte be a csinos nőket, akiknek előadást tartott a római líbiai akadémián. Kadhafi arról beszélt a nőknek, hogy az iszlám az alapvető vallás, és ha egy hitet szeretnének követni, akkor az csak Mohamed hite lehet. A résztvevők közül többen fel is vették a vallást.

Kadhafit Silvio Berlusconi olasz kormányfő is fogadta, akivel megtekintettek egy fotókiálltást, majd egy lovas parádét, amelyen 30 Líbiából importált telivér berber ló lépett fel, végül állami vacsorával zárták a napot.

Forrás: AFP
Koránt kaptak

Kadhafi a vasárnapot is csinos nők társaságában töltötte, akkor 500 résztvevőt szervezett be ugyanaz az ügynökség. A vendégek fejenként kaptak egy-egy Koránt a líbiai vezetőtől, aki közölte velük, hogy egész Európának át kellene térnie az iszlámra. A brit Daily Mailnek nyilatkozott egy Olszországban élő angol színésző, aki szintén részt vett az eseményen. Azt mondta, már többször volt Kadhafinál, aki nagyon udvarias és vicces férfi. A színésznő 70 eurós napidíjat kapott azért, hogy részt vett Kadhafi két előadásán.

Berlusconit több támadás is érte líbiai kollégája viselkedése miatt, aki nem először fogadja fel lányok tömegeit, hogy az iszlámról győzködje őket.