Két napig volt összezárva halott anyjával két kislány Angliában

Vágólapra másolva!
Sokáig hiába igyekezett felhívni magára a figyelmet két gyerek az angliai New Brightonban, miután bezárva maradtak a lakásban, halott édesanyjuk mellett. A gyerekeket csak az asszony halála után két nappal vették észre.
Vágólapra másolva!

Két napot töltött halott édesanyjával a lakásba bezárva egy három- és egy négyéves kislány Angliában, mire a szomszédok meghallották segélykiáltásaikat. A brit sajtó beszámolói szerint a Liverpoolhoz közeli New Brightonban lakó testvérpár igyekezett felhívni magára a figyelmet: kilógatták lábukat az emeleti ablakból, ruhadarabokat, egyéb tárgyakat dobáltak az utcára. A környékbeliek azonban csak akkor eszméltek rá, hogy valami baj történhetett, amikor a kislányok a levélbedobó nyíláson át kiabáltak ki, hogy valaki jöjjön az ajtóhoz.

A kihívott rendőrök betörték a bejárati ajtót, és a házban holtan találták a 29 éves mamát. A Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szerint a hatóságok azt feltételezik, hogy az asszony 48 órával korábban, kábítószer-túladagolásban halhatott meg. A liverpooli rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy a nő halálának oka még nem ismert, a szakértők a toxikológiai vizsgálat eredményét várják. A szomszédok szerint az édesanya nagyon kedves, szeretetreméltó fiatal asszany volt, aki mindig szépen öltöztette a kislányokat, és jól gondoskodott róluk.