Agyonverte a fiára támadó pedofilt egy bokszoló

Vágólapra másolva!
Halálra verte egy orosz bokszoló azt a férfit, aki a házuknál megtámadta nevelt fiát. A 20 éves támadó éppen levetkőztette a gyereket, amikor nevelőapja rájuk talált. A sportoló már sajnálja tettét, de arra hivatkozott, teljesen elborult az agya.
Vágólapra másolva!

Agyonverte nevelt fia pedofil támadóját Alekszandr Kuznyecov volt bokszoló. Az eset még szilveszterkor történt, de a férfi szabadlábon védekezhet.

A volt bokszoló Szentpéterváron élt élettársával, és annak kisfiával. Szilveszterkor az udvarra készült a gyerekkel petárdázni, de a kisfiú előre szaladt, s mire nevelőapja utolérte volna, már nem volt sehol. Keresni kezdte a gyereket, akit a lépcsőházban talált meg, ahol egy férfi megtámadta, és már félig levetkőztette. A sportoló elmondása szerint elborult az agya, ütötte a férfit, ahol érte, majd maga hívta a rendőrséget.

A gyerek támadója egy üzbég származású 20 éves egyetemista volt, aki a szomszéd házban lakott. Kuznyecov azt állítja, sajnálja tettét, és reméli, hogy az esküdtek enyhe ítéletet hoznak.