Magyar sérült a törökországi robbanásban

Vágólapra másolva!
Valószínűleg gázpalack robbanása rázta meg vasárnap délután a török Riviéra egyik kedvelt üdülőhelyét, legkevesebb négy ember halálát és huszonöt - köztük egy tizenéves magyar lány - sérülését okozva.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Kórházba viszik az egyik sérültet

A robbanásnak mintegy huszonöt sebesültje van, ezek egyike egy 14-15 éves magyar lány - erősítette meg Torma Tamás, az ankarai magyar nagykövetség konzulja. Őt kórházban ápolják, és műtétet fognak rajta végrehajtani, az édesanyja mellette van - tette hozzá. A magyar nagykövetség folytatja a lehetséges kórházak felkeresését, esetleges további magyar sérültek után kutatva, de a török rendőrség egyelőre nem tudott semmilyen érdemi információval szolgálni a további sérültekre vonatkozóan - közölte a konzul.

Vasárnap délután valószínűleg gázpalack robbanása rázta meg a török Riviéra egyik kedvelt üdülőhelyét, legkevesebb négy ember halálát és mintegy huszonöt sérülését okozva - jelentette a CNN Türk hírtelevízió. A CNN Türk szerint a halálos áldozatok között van két török, egy norvég és egy ukrán állampolgár.

A detonáció hírek szerint az Antalya nagy mediterrán üdülővárostól mintegy száz kilométerre keletre, szintén az Antalyai öbölben fekvő, a turisták által előszeretettel látogatott Manavgatban történt, az ottani vízesést körülvevő parkban.