Kovács pótvizsgája is nehéz lesz

Vágólapra másolva!
Az olasz és lett kormány lépéséhez hasonlóan a magyar jelöltet, Kovács Lászlót is vissza kellett volna hívni a magyar kormánynak - a Népszabadság értesülése szerint így vélekedtek többen is az Európai Parlament néppárti frakciójában. Kovács nem hallott a körülötte kiújult vitáról.
Vágólapra másolva!
Hogyan tájékozódik ország - világ híreiről?http://www.equest.hu/ValaszFogad.servlet?azonosito=126462241&userid=1234&userparams=007_03_1_12_2_1_05_04

Az olasz és a lett kormány megértette a brüsszeli üzenetet, a magyar viszont nem. Kovács Lászlót is vissza kellett volna hívni - a Népszabadság értesülései szerint vissza-visszatérően ezt járták körbe szerdán (főleg brit, cseh, francia és lengyel részről) a felszólalások az Európai Parlament legnagyobb, néppárti frakciójában.

Mindez azonban várhatóan nem vezet majd az átalakított Barroso-bizottság leszavazásához. Kovács a Népszabadságnak elmondta: semmit sem hallott a körülötte kiújult perpatvarról, és tovább készül a keddi meghallgatásra. A néppárti hírekből azonban most már tudom, hogy ezúttal is kemény kérdésekre kell számítanom - tette hozzá.