Gyermekek zaklatása miatt tartóztatták le az internetes ikrek amerikai befogadóapját

Az interneten örökbeadott ikrek amerikai befogadóinak férfitagját, kiskorúak zaklatása miatt letartóztatták. Richard Allent Csak 100 ezer dollár óvadék ellenében bocsátanák szabadlábra.

Újabb fordulat történt az interneten keresztül örökbeadott ikrek ügyében. Egy kaliforniai gyermekvédő egység letartóztatta az amerikai befogadó házaspár férfitagját, Richard Allent.

Allen és felesége Vicky januárban keveredett bele az örökbefogadási botrányba. Azt állították, az interneten keresztül örökbefogadtak egy csecsemő ikerpárt, akiket közben az észak-walesi Alan és Judith Kilshaw is befogadott.

A 49 éves Allent san bernardinói otthonában tartóztatták le "két kiskorúval szembeni buja és erkölcstelen viselkedésért".

Az állítólag tavaly év végén történt bűntettben egy 13 és egy 14 éves lány érintett, akik bébiszitterként dolgoztak Allenéknél. Az előzetes letartóztatásban lévő férfit 100 ezer dolláros óvadék ellenében bocsátanák szabadlábra.

Néhány napja az angol örökbefogadó házaspár nőtagját is letartóztatta a rendőrség. Judith Kilshawt lopás miatt vették őrizetbe, de kihallgatása után óvadék ellenében vádemelés nélkül szabadon engedték.

Ajánló:

(angolul)