Vágólapra másolva!
Ésszerű civilizációs fejlődés mellett a földi ökoszisztéma egyensúlyban maradhat. De vajon a fenntartható fejlődés koncepcióját nem írják-e felül helyi gazdasági érdekek? - A Mindentudás Egyeteme, a Tempus Közalapítvány, az ELTE, a BME és a győri Széchenyi István Egyetem közös tudományos rendezvénye 2006. szeptember 22-én.
Vágólapra másolva!

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2006 - A KUTATÓK KÖZTÜNK VANNAK

A Mindentudás Egyeteme, a Tempus Közalapítvány, az ELTE, a BME és a győri Széchenyi István Egyetem közös tudományos rendezvénye 2006. szeptember 22-én. Kiemelt téma a Föld védelme és megismerése a tudomány eszközeivel, valamint hogyan segíthetik a különböző tudományterületek együttesen a környezettudatos magatartás kialakítását.
Részletek >>

A rendezvénysorozat részletes programja
Jelentkezés az ME záróeseményére


FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS
A fenntartható fejlődés koncepciójához kapcsolódva az alább látható négy témakörben várjuk a honlapunkra látogatók hozzászólásait, szavazatát, véleményét. A látogatók mind a négy témáról találnak egy-egy vitaindító összefoglalást, melyhez fórum, teszt és szavazás is kapcsolódik. (A kikapcsolódást pedig játékaink segítik a lap alján.) A teszteket helyesen kitöltők és a fórumokon aktívan hozzászólók között a környezettudatos magatartással kapcsolatos nyereményeket sorsolunk ki szeptember 22-én 18 órakor a Jövő Háza Teátrumában.
Jöjjön el, regisztráljon itt, vagy a +36-30-30-30-310-es telefonszámon!

Részletek >>





Szavazás

Fenntartható a fejlődés, vagy globális katasztrófához vezet?

A mérsékelt fejlődés fenntartható

A fejlődés szükségszerűen katasztrófához vezet




JÁTÉK!

Rakja ki a logot!



Klikk a képre!

Találja meg az összes képpárt!


Klikk a képre!



A nyereménysorsolás feltételei