A német nőket jobban izgatja a csoki, mint a szex

Vágólapra másolva!
A szex helyett inkább a csokoládét választaná a német nők jelentős hányada, míg majdnem minden negyedik germán férfi számára elképzelhető lenne a szexuális együttlétek nélküli szerelmi kapcsolat.
Vágólapra másolva!

A német Laura magazin felmérésből kiderült, hogy a megkérdezett nők 40 százaléka szívesebben fogyasztana minden második nap csokoládét a szexuális együttlétek helyett. A válaszadók 13 százaléka minden esetben előrébb sorolta az édesség élvezetét az intim perceknél.

A német férfiakat más gond gyötri: a felmérés szerint nyomás alatt érzik magukat, ha szexre kerül a sor. A megkérdezettek 19 százaléka akkor sem utasítja vissza partnerét, ha történetesen épp nincs kedve az együttléthez. 21 százalékuk pedig bűntudatot érezne, ha netán elhárítaná a nő kezdeményezését.

A nők körében 5 százalék azok aránya, akik akkor is belemennek az együttlétbe, ha nem éreznek késztetést. Rossz érzése a visszautasítás miatt pedig csak 14 százaléknak lenne.

Érdekesség, hogy a nők 38, valamint a férfiak 36 százaléka számára elképzelhető a szexuális együttlét nélküli szerelmi kapcsolat.