Három éve nem tud leülni egy asszony az elrontott műtét miatt

Vágólapra másolva!
Napi 16 órát van talpon, mert képtelen leülni az a kétgyermekes anya, akinek egy rosszul sikerült műtét következtében nem hajlik a dereka és szörnyű fájdalmakat áll ki.
Vágólapra másolva!

Linda Burgess nem tud leülni, tévét nézni, enni, autóba ülni, sőt még a mosdóba sem tud elmenni szörnyű fájdalmak nélkül. Az orvosoknak ugyanis három éve egy jóindulatú daganatot a méhével együtt kellett eltávolítaniuk - írta a Mail Online. Az egyórás műtét során azonban Linda szerint valami rosszul sikerülhetett, mert az operáció után furcsa zúzódásokat vett észre a csípőjén és a lábán.
"A csípőmtől a térdemig teljesen fekete volt a bőröm. A nővérek, akik bejöttek azt mondták, még nem láttak ilyet". Pár nappal később pedig szörnyű szúró fájdalmat érzett a hasában, ha megpróbált ülni. Linda, bár nem tudja mi történhetett pontosan, meg van róla győződve, hogy az orvosok kitéphették az idegeket a gyomrából, vagy egyéb idegkárosodás érhette.

Csak a tüneteit kezelik

A történtek után a doktorok egyre erősebb fájdalomcsillapítókkal csak a tüneteket kezelik, azonban a fájdalom mindig visszatér.
"Meggyőződésem, hogy mindezt a műtét okozta, és szeretnék végre választ kapni arra, hogy miért. Emiatt elvesztettem még a munkámat is" - tette hozzá Linda, aki egyetemi rendszergazdaként képtelen ülve dolgozni.

Bepereli a kórházat

Eleinte vakbélgyulladásra gyanakodtak, de miután a vakbelét is eltávolították a fájdalom ugyanúgy megmaradt. Linda most ügyvédekkel konzultál és beperli a kórházat.
Jane Porter, a Leicester Kórház szülészeti osztályának vezetője azt mondta, hogy tisztában vannak Linda panaszaival. "Kaptunk tőle egy levelet 2009 januárjában, amely után egy teljes körű belső vizsgálatot rendeltünk el, és megkértük Lindát, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy minél hamarabb fény derüljön az okokra."