A körültekintően kiválasztott hashajtó segít a nehéz pillanatokban (x)

Vágólapra másolva!
A székrekedés gyakori tünet, elsősorban a nők körében. Rontja az életminőséget, kihat a munkaképességre és a magánéletre is. Jó, ha tudjuk: tehetünk ellene!
Vágólapra másolva!

A székrekedésnek számos oka lehet, ezek közé tartozik a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életvitel, a rendszeres stressz. Székrekedést okozhat a székelési inger elfojtása is, de egyes gyógyszereknek is lehet ilyen mellékhatása.


A panaszok az okokhoz hasonlóan szintén szerteágazóak. Székrekedésről beszélünk, ha a székelések száma kevesebb, mint heti három alkalom, a széklet állaga kemény, az ürítés nehéz, és elégtelen a kiürülés érzése. A székrekedés gyakran jár felfúvódással, illetve görcsös hasi fájdalmakkal is.


Mit tehetünk a székrekedés ellen?


Először mindenképpen életmódváltással, rendszeres és változatos táplálkozással célszerű kezdeni a kezelést. Ha ez nem hozta meg a kívánt eredmény, modern hashajtó készítménnyel érdemes próbálkozni. Akinek székrekedése van, rossz a közérzete, az nem érezheti jól magát a bőrében. Ilyen helyzetekben jó tudni, hogy a Dulcolax termékcsalád megbízható segítséget jelent. A jól ismert Dulcolax tabletta mellett, a Dulcolax már kúp formában is kapható.



Miért érdemes a Dulcolax termékcsaládot választanunk?


A Dulcolax az elmúlt években több millió embernek nyújtott megkönnyebbülést a székrekedéssel kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. A Dulcolax bizonyítottan hatásos, mégis kíméletes összetétele biztosítja, hogy a szervezet visszatérhessen a természetes ritmusához, és Ön is szabadon élvezze az életet.


Hatásos:
- megszünteti a székrekedést;
- hatóanyaga csak a hatás helyén, a vastagbélben szabadul fel és fejti ki hatását;
- kíméletesen serkenti a vastagbél izmainak mozgását, elősegítve a természetes bélmozgást.


Kíméletes:
- a tabletta speciális védőbevonata meggátolja, hogy a vastagbélbe jutás előtt feloldódjon;
- sem a kúp, sem a tabletta forma nem terheli a szervezetet feleslegesen.


Kiszámítható:
- a Dulcolax tablettát este bevéve reggelre várható a megkönnyebbülés, ezért szedése kifejezetten kényelmes;
- a Dulcolax kúp gyorsan, általában 30 percen belül fejti ki hatását. Azoknak ajánljuk, akik gyors megkönnyebbülésre vágynak.


További információkért kérdezze gyógyszerészét vagy látogasson el a www.szorulas.hu internetes oldalra!

Forrás: [origo]