Kényeztető Spa & Wellness programsorozat Béres Alexandrával

Vágólapra másolva!
Idén is számos programmal, újdonsággal készülnek Spa & Wellness kiállítás szervezői 2010. november 12-14-e között a felfrissülni vágyók számára. Minden évben közel harmincezer embert vonz az a rendezvénysorozat, amely az aktív kényeztetést hirdeti. A Spa & Wellness kiállítás mellett idén is helyet kap a Hó-Show, valamint egy új kiállítás, a TerepZóna Offroad- és Szabadidő-autó kiállítás szemet gyönyörködtető autócsodáival.
Vágólapra másolva!

Spa & Wellness


A kiállításon megismerkedhetnek az odalátogatók Magyarország legszebb termálvizes fürdőinek kínálatával, és a családokat csalogató wellness szállodák, aquaparkok és élményfürdők egyre bővülő választékával, valamint mindezek elmaradhatatlan kiegészítőjével: a szaunák, medencék, pezsgőfürdők kényeztető világával.


Egészséges életmód


Az egészséges életmódból ízelítőt kaphatnak a látogatók a Bio-Szigeten és Bio-Kávézóban. Megtalálható majd a kiállításon Magyarország Egészségkamionja, ami ajánlott mindazoknak, akik számára fontos a megelőzés. Szó lesz arról, mit jelent a Boiron homeopátia: a videoklinika.hu szakorvosai beavatják az érdeklődőket a legtermészetesebb gyógyító módszer titkaiba.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Mi áll Önnek a legjobban?


A Szépségszigeten az AVON szakemberek mutatják meg, milyen illat, smink és frizura áll Önnek a legjobban. Extravagáns hajshow-val szórakoztatja a vendégeket a Rimovszky-szalon, ahol életmód- egészségtanácsadás, és rekreációs tanácsadás, lávaköves, spirituális, fogyasztó, cellulit masszázsok, smink, bőrápolási tanácsadás, természetgyógyászat, valamint a lélekápolás - asztrológia, kineziológia, reiki, Bach virág terápia, tarott kártya - kerül idén a középpontba.


Spa & Wellness szakmai fórum


"Egészségben utazunk" - a Magyar Turizmus Zrt. a kiállítás első napján ismerteti a jövőbeni kampánytéma részleteit a szakmai érdeklődők számára. Nemzetközi trendekbe és újdonságokba az International Wellness Institute szervezésében zajló konferenciák adnak betekintést.


További információk a Spa & Wellness programsorozatról