Egészségmegőrző szombat a Petőfi Csarnokban

Vágólapra másolva!
Egészségmegőrző programok, koncertek, kerekasztal-beszélgetések és előadások mellett divatbemutató, szemtréning és mozgásórák is várják az érdeklődőket szombaton Az egészség színes világa című ingyenes családi napon szombaton a fővárosi Petőfi Csarnokban.
Vágólapra másolva!

A 25 éves A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány és az ugyancsak 25 éves Petőfi Csarnok szervezte eseményen fellép a Túlpart Együttes, Ferencz Orsolya, a Glória Együttes, Szvorák Kati, Yasya, Gerendás Péter, a szlovákiai Rolls Rolls Együttes, a Nemadomfel, a Takáts Tamás Blues Band és a Kalyi Jag, valamint a Tűzkerék és a Forrás Néptáncegyüttes.


A gyerekeket a kisszínpadon Ricsi bohóc, a Barboncás Társulat bábelőadása, a Kolompos Együttes, a Buborék együttes, a Főnix Művészeti Műhely Lúdas Matyi előadása, a Zoltán Erika Tánciskola gyöngyösi tánccsoportjai, a zuglói Fórumház Tánccsoport, az Anita Hungária Divatbemutató és a Hestia Tűz-és Fényzsonglőrök szórakoztatják - közölte a szervező az MTI-vel.


Alternatív terápiák kipróbálása, ételkóstolás


Az érdeklődők kipróbálhatják a svéd- vagy a shiatsu masszázst, részt vehetnek szemtréningen, jógázhatnak, megmozgathatják magukat a pilates vagy a csikung gyakorlatok segítségével, valamint választhatnak a többféle személyiségfejlesztő és stresszoldó tréning közül. Orvosi előadások, kerekasztal-beszélgetések és konzultációk segítenek majd eligazodni a sokféle alternatív terápia között, de ételkóstolás, kézműveskedés és egészségvédelemmel kapcsolatos játékok is színesítik a programokat.


A születésnapi rendezvény záróakkordja Vincent van Gogh Napraforgó című képe parafrázisának befejezése és átadása lesz. A 300x360 centiméterre nagyított kép a hazai művészeti élet 5 jelentős művészeti csoportja - az Amrita Művészeti Csoport, a Gödöllői Művésztelep, a Hamza Stúdió, a Szolnoki Művésztelep, a Block Art Kulturális Egyesület - és a közönség közös alkotásként születik meg.