A karantén alatt készítette el legújabb lemezét a Rammstein

music Horizontal
Till Lindemann, lead vocalist of the band Rammstein, performs on stage of the HDI-Arena stadium in Hanover, northern Germany, during a concert of the band's "Europa Stadion Tour" on July 2, 2019. (Photo by Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT / RESTRICTED TO EDITORIAL USE IN CONNECTION WITH REPORTS OF RAMMSTEIN'S EUROPA STADION TOUR 2019
Vágólapra másolva!
Nem tétlenkedett a karantén alatt a Rammstein. Nyolcadik stúdiólemezét készítette el a német zenekar.
Vágólapra másolva!

Nyolcadik stúdiólemezét készítette el a Rammstein a karantén alatt. Christian Lorenz, az együttes billentyűse azt mondta a folyamatról, „fokozta a kreativitásunkat, hogy nem tudtunk élőben fellépni. Több időnk volt új dolgokat kitalálni, és semmi sem vonta el a figyelmünket.” Így születhetett meg az új lemez, amit eredetileg nem is terveztek.

Till Lindemann, a Rammstein énekese Forrás: AFP/Christophe Gateau

A nemzetközileg is népszerű berlini bandáról tavaly ősszel az Instagramon jelentek meg képek, amelyek az új album felvételén készültek. „Sajnos idén nincs turné, de nagyszerű visszatérni a stúdióba” – üzenték akkor a képekkel.

A lemezzel kapcsolatban Lorenz arról is beszélt, hogy a témákat továbbra is a mindennapi életből és a világ eseményeiből merítik. „A témánk alapvetően az emberek őrültsége, és ez a koronavírusos időkben sem különbözik nagyon a normális időktől” – mondta.