Bejárta a dzsungelt a Rammstein frontembere

music Horizontal
Till Lindemann, lead vocalist of the band Rammstein, performs on stage of the HDI-Arena stadium in Hanover, northern Germany, during a concert of the band's "Europa Stadion Tour" on July 2, 2019. (Photo by Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT / RESTRICTED TO EDITORIAL USE IN CONNECTION WITH REPORTS OF RAMMSTEIN'S EUROPA STADION TOUR 2019
Vágólapra másolva!
Második alkalommal ad ki a National Geographic segítségével képeskönyvet a Rammstein frontembere. 
Vágólapra másolva!

Az Amazonas valamivel több mint ezer kilométeres mellékfolyójának, a Javarinak vidékét járta be zenésztársával a Rammstein frontembere, Till Lindemann. Útitársával, az egykori Kelly Family zenészével, Joey Kellyvel és két fotóssal barangolták be a szinte érintetlen tájat. Nem ez volt az első közös expedíciójuk, ugyanis három évvel ezelőtt a Yukon folyó vidékén barangoltak. És ahogy akkor, úgy most is egy gazdagon illusztrált fotókönyv készült a túrájukról, amit ezúttal is a National Geographic adott ki – írja a CoS.

A 240 oldalas könyvbe 130 fotó került, valamint Lindemann versei, és a két zenész beszélgetései. A Ramstein hivatalos webshopjában 79 euróért lehet megvenni a könyvet, ami nagyjából 28 ezer forintot jelent. Közben készül az új Rammstein-album. Legutóbb tavaly adtak ki lemezt (Untitled), előtte pedig 2009-ben. Valószínűleg a járvány miatti bezártság és a koncertek hiánya is segített azon, hogy Lindemannék stúdióba vonultak. Emellett a rajongóknak más meglepetéssel is készülnek még idén: December 4-én jelenik meg az első lemezük különleges kiadása. 1995-ben, éppen 25 éve jelent meg a Herzeleid című bemutatkozó lemezük.