Kirakóson árulja magát az AC/DC

Gibson gitár, AC/DC
AUBURN HILLS, MI - SEPTEMBER 09: Angus Young of AC/DC performs during the Rock Or Bust Tour at The Palace of Auburn Hills on September 9, 2016 in Auburn Hills, Michigan. (Photo by Scott Legato/Getty Images for BT PR)
Vágólapra másolva!
Szeptemberben lehet kézhez venni a dobozokat.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál AC/DC újra kiadja néhány lemezének borítóját kirakós formájában. Legutóbb a Radiohead hasonló húzásáról számoltunk be, ám ők sem voltak úttörők a műfajban. A hullám tavaly indult, mikor az Iron Maiden, a Slayer, a Judas Priest és a Motörhead, majd a Metallica is kiadatak kirakósokat korábbi lemezborítóikból. A mostani kirakós hullámot pedig biztosan

felerősítette a járvány, és az azzal járó karantén.

Az AC/DC most négy plusz négy albumának borítóját tette előrendelhetővé kirakós formájában. Az 1976-os High Voltage-ét, az 1981-es For Those About To Rock-ét, az 1987-es Blow Up Your Video-ét és az 1995-ös Ballbraker-ét.

Ezek mellett ugyanúgy előrendelhető a Let there Be Rock (1977), az If You Want Blood (1978), a Highway To Hell (1979) és a Black Ice (2008) kirakósa. Ezeket leghamarabb októberben lehet kézhez venni, míg a fenti négyet már szeptemberre ígérik. Mindegyik kirakós 500 darabos, és a legnagyobb munka talán a For Thos About To Rock-os verzióval lehet. A borítón ugyanis rengeteg a teljesen egyszínű felület. A kirakósokat itt lehet előrendelni.