Madonna a kezdés előtt 45 perccel mondta le legutóbbi koncertjét

Madonna sexes up Hong Kong concert on world tour China Chinese Hong Kong Madonna Ciccone concert world tour star celeb celebrity SQUARE FORMAT American singer Madonna Ciccone performs at a concert during The Rebel Heart World Tour in Hong Kong, China, 17
American singer Madonna Ciccone performs at a concert during The Rebel Heart World Tour in Hong Kong, China, 17 February 2016.
Vágólapra másolva!
Madonna korábbi sérülésére hivatkozva mondta le legutóbbi koncertjét a kezdés előtt 45 perccel.
Vágólapra másolva!

„Sajnálattal közöljük, hogy Madonna nem tud fellépni ma este” – állt abban az e-mailben, amit 19:45-kor írtak a 20:30-kor kezdődő koncert előtt a szervezők. Vasárnap Lisszabonban lépett volna fel Madonna, de egy korábbi sérülésre hivatkozva le kellett mondania a show-t. A közösségi médiás felületein is írt bár bocsánatkérő sort:

„Sajnálom, hogy le kellett mondanom a mai koncertet, de a testemre kellett hallgatnom és pihennem kellett” – írta. Egyébként ez már a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mond le a futó, Madame X elnevezésű turnéján.

Ezúttal nem szólt arról, milyen sérülés miatt mondja le a fellépését,

de novemberben San Franciscóban például azt mondta a közönségnek, hogy szalagszakadása van és fáj a térde. Múlt héten a közösségi médiában közzétett videóján látható, hogy mindkét térdén kötést visel.

„Így készül a fellépésre egy sérült Madame X. Nagyon óvatosan” – írta a pár napja kitett videóhoz. A turné jelenlegi szakasza január 12-én kezdődött a portugál Coliseu Dis Recreiosban, azon még jókedvűnek tűnt az énekesnő, de szombaton is fellépett – mondta el a BBC riporterének a stáb egyik tagja. Amúgy kedden lesz még egy fellépése Lisszabonban, arra elvileg készül.