Gesztesi Károly túlterhelte magát egykori személyi edzője szerint

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam”
Vágólapra másolva!
Egy éven keresztül foglalkozott Gesztesi Károllyal személyi edzője. Utoljára másfél hete a színész maga kereste fel edzőjét.
Vágólapra másolva!

Másfél héttel a tragédia előtt beszélt telefonon Gesztesi Károllyal személyi edzője. Kovács Gábor egy éven keresztül foglalkozott a színésszel az edzőteremben, és hamar nagyon jó kapcsolatba kerültek. Kovács Gábor a Ripostnak azt mondta, „segítettem talpra állni Karcsinak. Ő legalábbis így fogalmazott nekem, amikor megköszönte a közös munkát. Összesen egy évig dolgoztunk együtt,

Ezért tudom, hogy aztán nem is fogadott fel új edzőt, mert nem érezte magát annyira jól az új közegben. Körülbelül másfél hete beszéltünk utoljára, akkor arra panaszkodott, hogy nem jó a légkör, szeretne visszajönni hozzám, és folytassuk ott, ahol abbahagytuk – mondta a lapnak Kovács Gábor, aki január 4-én éppen személyi edzést tartott, amikor értesült a tragikus hírről.

Gesztesi Károly élete utolsó pillanataiban életeket mentett

Gesztesi Károly szombaton Budapest belvárosában vezette a kocsiját, amikor hirtelen rosszul lett. A Ferdinánd hídon haladt a Podmaniczky utca felé, érezte, hogy valami nincs rendben. Annyi ereje mégis volt, hogy autóját a szembe haladó forgalom irányába, a legközelebbi járdához kormányozza, majd hívta a mentőket.

„Óriási tragédia. Még mindig nem fogom fel, ami történt. Karcsi nagyon sokat dolgozott. Nekem is mondta, hogy túlterhelte magát, nagyon sok előadást vállalt, folyton úton volt. Talán ez is közre játszhatott a halálában” – mondta az edző, aki hozzátette, hogy

Gesztesivel mindenről beszéltek, de az elmúlás sosem került szóba.

„Az élet minden területéről csevegtünk, mindig volt véleménye. Sokat poénkodtunk, persze, legtöbbször a csajok kerültek szóba. Nem árulok el nagy titkot: mindig odavolt a nőkért. De az elmúlás sosem került szóba. Ő mindig pozitív volt, vagy legalábbis próbált az lenni. Még akkor is, amikor először találkoztam vele, és látszott rajta, hogy nincs jól” – mondta Kovács Gábor.