Minden este cirkuszi előadásokat vetítenek

Magyar Nemzeti Cirkusz
Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este cirkuszi előadásokkal szórakoztatja a közönséget a közösségi oldalán a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók miatt.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzeti Cirkusz is készül az interneten elérhető tartalmakkal. Minden estére készülnek előadással a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók helyett. „A kényszerpihenő alatt sem szeretnénk cserbenhagyni a közönségüket, ezért minden napra készülünk valamilyen tartalommal” –mondta az MTI-nek Richter József cirkuszigazgató.

Esténként teljes cirkuszi előadásokat követhetnek a nézők, az első felvétel 1995-ből származik, majd további anyagokból válogatnak. Richter József elmondta, hogy nagyon reméli, nyáron folytathatják az előadásokat, mert

pár hónap alatt elfogynak a társulat tartalékai.

Most arra fókuszálnak, hogy a társulat csaknem 100 állatát – elefántokat, lovakat, zsiráfokat, zebrákat és zebmárt (zebra és ló közös utódját) – ellássák. „Az állatok mozgatásával telnek napjaink, nagy mennyiségben felhalmoztunk állateledelt, próbáljuk átvészelni ezt az időszakot” – mondta Richter József.