A rajongó megálmodta, a világsztár magára tetováltatta

Shawn Mendes, Sziget fesztivál 2018.08.13.
Vágólapra másolva!
Alig kellett néhány nap Shawn Mendesnek, hogy magára tetováltassa azt a pillangót, amit egyik rajongója álmodott meg a felkarjára. 
Vágólapra másolva!

Shawn Mendes egyik rajongója múlt pénteken tett ki egy instagram-képet az énekesről a felkarjára szoftveresen varázsolt pillangóval. A tetoválás egyik pár szárnya valós, a másik pedig egy csokor száraz virág, és Shawn Mendesnek annyira megtetszett (az amúgy egy chilei tetoválóművész munkája), hogy

gyorsan el is szaladt tetováltatni,

csak előbb megkérte a rajongó hölgyet, hogy küldje el neki az alkotást jó minőségben. Ez itt az eredeti, rajongó által buherált kép.

Ezt pedig már a dallasi tetoválóművész tette ki, akihez elszaladt. Mendes hétfő este lépett fel Dallasban, ezt még gyorsan előtte csináltatta.

A tavalyi, szigetes koncertjéről itt írtunk bővebben:

Mérnöki pontossággal és félelmetes magabiztossággal rabolta el a szíveket

Az idei Sziget utolsó előtti napján lépett fel Shawn Mendes, aki azon headlinerek egyike volt, akiknek a bulijától sokat vártunk. Egyrészt tőle, a színpadi teljesítményétől, másrészt pedig a tőle megrészegült tömegtől. Mindkettő bejött. A még csak 20 éves Shawn Mendes odatette magát. Beszámoló. Shawn Mendes a múlt héten ünnepelte 20.