Törőcsik Mari megint kórházban volt

Törőcsik Mari
Budapest, 2012. november 28. Törőcsik Mari színésznő a Makk Károly filmrendező 87-ik születésnapját ünneplő Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Otthonában lett rosszul Törőcsik Mari, akit kórházba vittek, és pár napig bent is tartottak az orvosok.
Vágólapra másolva!

Törőcsik Mari múlt pénteken lett rosszul velemi otthonában, és ápolójával együtt úgy látták, a legjobb, ha mentőt hívnak. A Kossuth Nagydíjas színésznő a Blikknek elmondta, „nagyon köszönöm a sok aggódást, de szerencsére nincs nagy baj. Pénteken nem éreztem jól magam, és pontosan

Behoztak a kórházba, ahol két napig vizsgáltak. Szerencsére mindent rendben találtak, nem volt semmi gond egyik eredményemmel sem. Sőt, jókat aludtam itt, és mindenki nagyon kedves volt. Ráadásul egyáltalán nem voltam egyedül, az ápolóm végig velem volt.”

Törőcsik Mari 2012-ben Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő hétfőn hagyhatta el a kórházat, és azóta már otthonában erősödik. „Szeretem az őszt, és eddig olyan szép idő is volt. Sokat voltunk kint a friss levegőn, de lehet, hogy a hirtelen időváltozás nem tett jót. A lényeg, hogy újra itthon lehetek, mert itt tudok a legjobban erősödni. Nem szeretek én már kórházban lenni, csak annyit, amennyit muszáj” – mondta.

Törőcsik Mari tavasszal nyelőcsőproblémával került utoljára kórházba, erről azt mondta a lapnak: „azzal már nincs gond, jól tudok enni, étvágyam is van. Sokan látogatnak, hívnak, keresnek, amitől mindig jó kedvem lesz, és csak ez számít.”