Kiszivárgott meztelen fotói miatt jegeli a közösségi oldalait az énekesnő

Iggy Azalea újgaléria
Ez már egy valamivel beválalósabb verzió
Vágólapra másolva!
Iggy Azalea dühös, és nem érti, miért nem törölték szinte azonnal azokat a félmeztelen képeit, amik egy 2016-os fotózáson készültek róla. Egyelőre annyit tudott csinálni, hogy deaktiválta az Instagram- és Twitter-oldalait.
Vágólapra másolva!

Kikerültek, és már be is járták a fél internetet Iggy Azalea, a GQ magazin címlapfotózásán készült egyéb, félmeztelen képei. A címlapon végül egy vizes fehér felsőben van, de nyilván készült egy csomó verzió, köztük olyan is, amikor

nem nagyon volt ruha az énekesnő felsőtestén.

A lap egyébként nem közöl akt képeket, tehát szóba sem jöhetett, hogy az ilyen, fedetlen kebles képeket megjelentetnék. Valaki a fotózás környékén mégis elmulasztotta a kiválasztási folyamat után törölni a fel nem használható képeket, és ezek három évvel később elő, és persze az interneten kötöttek ki.

A címlapra került kép Iggy Azaleáról Forrás: Origo

Az énekesnő egyelőre annyit tudott tenni, hogy – valószínűleg ideiglenesen – lelőtte a Twitter- és Instagram-oldalát, illetve feljelentést is tett már. Egy pillanatra visszatért a Twitterre, hogy írásban elítélje azokat, akik kiszivárogtatták a képeket. És röviden arról is írt, hogy

nagyon rosszul érzi magát a kiszivárgás óta érkezett kommentek miatt is.

Annyira, hogy egy ideig elbújik, és nem lesz jelen a közösségi térben. Leírta, hogy nem érti, miért nem törölték ki annak idején azokat a képeket, amelyek nem kerültek be a magazinba.

Közben a fotókat készítő Nino Munoz is reagált. Azt írta, nagyon szomorú, hogy a képeit valaki ellopta, és az engedélye nélkül megosztotta. A rövid közleményében hangsúlyozza, hogy ez lopásnak minősül, és felhasználásuk törvénytelen, és aki mégis megosztja őket, annak számolnia kell a következményekkel.