Tahi Tóth László özvegye megtalálta férje titokzatos hasonmását

Tahi Tóth László
Tahi-Tóth László, interjú
Vágólapra másolva!
Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót.
Vágólapra másolva!

Kárászy Szilvia zongoraművész szinte látomásnak hitte, mikor meglátta férje hasonmását, aki egy szál virággal rótta le tiszteletét a temetésen. Tahi Tóth László özvegye azt mondta a Ripostnak, „azt látni, hogy Laci közeledik felém, miközben a koporsója mellett állok, különleges élmény volt”. A temetés után egy hónappal, múlt héten

a Facebookon kért segítséget,

hátha megtalálja a titokzatos idegent. Mert ahogy mondta, „szerettem volna megismerni, megtudni, ki ő, ismerte-e személyesen a férjemet. [...] Így derült ki, hogy egy M. Mihály nevű férfi az illető. Vele nem tudtam beszélni, de a feleségével már igen.

Egyszerűen fél, nem akar felhajtást azzal, hogy hasonlít a férjemre, ezért nem találkozik velem.”

Ezek szerint nem derült ki, hogy a férfi miért ment el a temetésre. Viszont, ha valóban ennyire szembetűnő a hasonlóság, a férfinak számítania kellett volna arra, hogy a temetésen ez többeknek fel fog tűnni. Ehhez képest mindenképpen érdekes a visszahúzódása.

Ezekért is szeretjük Tahi Tóth Lászlót

Több mint 50 éven át, egészen haláláig játszott a Vígszínház társulatánál. Viszont az ország nagyobbik része valószínűleg a tévéből, a filmvászonról és a szinkronból ismerhette és szerethette meg Tahi Tóth Lászlót. Összeválogattunk a színművész munkásságából néhány filmet, amelyekért mi szeretjük. Öccse, Tahi József pedig elárult nekünk néhány érdekességet is közös pályájukról.