Filmben énekel legközelebb az évekre eltűnt R&B-sztár

SADE
The British-Nigerin Soul and R&B singer Sade Adu and her band "Sade" during a concert in Vienna on November 25th 2011. (Photo credit should read "HERBERT P. OCZERET/APA-PictureDesk via AFP")
Vágólapra másolva!
Sade utolsó albuma 2010-ben jelent meg, majd hosszú évekig nem hallottunk róla. Az R&B-sztár most visszatér, és a főképp női szereposztású Időcsavar című film betétdalát énekli. A film zenéjét Ramin Djawadi, a Trónok harca zeneszerzője szerezte, a produkcióban Sade dalán kívül Sia, Kehlani, DJ Khaled és Demi Lovato, Chloe x Halle és a FreeStyle Fellowship is hallható lesz.
Vágólapra másolva!

A hosszú évekre eltűnt Sade új száma szerepel Ava DuVernay Időcsavar című filmjében. A Madeleine L'Engle fantasy sci-fije nyomán forgatott Időcsavar-t péntektől játsszák az észak-amerikai mozikban. Az R&B-sztár Sade a

bemutató előtt hozta nyilvánosságra a produkcióhoz készült új dalát,

amelynek címe Flower of the Universe (Az univerzum virága).

Sade legutóbbi albuma 2010-ben jelent meg Forrás: AFP/APA-PictureDesk/Herbert P. Oczeret

Sade utolsó albuma, a Soldier of Love 2010-ben jelent meg, egy évvel később pedig The Ultimate Collection címmel adtak ki korábbi számaiból válogatást. Ava DuVernay filmje iránt a

főként a női szereposztás és a női produkciós csapat miatt nagy az érdeklődés.

A sci-fi sztárjai között látható majd Reese Witherspoon és Oprah Winfrey is. DuVernay a közösségi médiában mondott köszönetet Sadénak a film betétdaláért: „királynő vagy és látnok, szeretünk téged” - írta a Twitteren.

A film zenéjét Ramin Djawadi,

a Trónok harca zeneszerzője szerezte.

A produkcióban Sade dalán kívül Sia, Kehlani, DJ Khaled és Demi Lovato, Chloe x Halle és a FreeStyle Fellowship egy-egy szerzeménye is hallható lesz. Az Időcsavar-t április 12-től játsszák a magyar mozik.