Újra Magyarországra jön Sarah Brightman

Vágólapra másolva!
13 év után ismét színpadra lép Magyarországon minden idők legsikeresebb szopránja, Sarah Brightman. A művész a világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb karácsonyi show-jának számító Royal Christmas Gala keretében különleges vendégekkel, többek között a Gregorian énekegyüttessel közösen ad egyedülálló koncertet 2017. december 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában.
Vágólapra másolva!
Forrás: KenMedia

A Royal Christmas Gala európai turnéjának állomásaként 2017. december 20-án

különleges koncertet ad az Arénában Sarah Brightman.

A világ egyik legsikeresebb szopránjának fellépése a karácsonyi időszak kiemelkedően látványos produkciójának ígérkezik. Brightman a Gregorian énekegyüttessel és számos vendégművésszel együtt hagyományos karácsonyi dalokat ad elő nagyzenekari kísérettel.

Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt

32 millió albumot adott el, és több mint 180 arany illetve platina lemezzel büszkélkedhet.

Az 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két olimpia alkalmával is felkértek, hogy adja elő az esemény hivatalos himnuszát - mindezt

összesen 7 milliárd néző előtt.

Pályájának további kiemelkedő momentuma Andrea Bocellivel közös fellépés-sorozata, a Time to say goodbye, de nevéhez fűződik az Az operaház fantomja című darabban Christine szerepe, amelyet egykori férje,

Andrew Lloyd Webber kifejezetten az ő számára írt.

Sarah Brightman 2004 szeptemberében járt utoljára Budapesten. Forrás: KenMedia

Brightman mellett a Karácsonyi Gála különleges vendége lesz a Gregorian énekegyüttes is, akik több mint 10 millió eladott albummal, valamint számos arany- és platinalemezzel a hátuk mögött érkeznek ismét Magyarországra az énekprodukciójukkal.