Szétvertek egy Trump-bábut a Guns N’ Roses mexikói koncertjén

guns n roses április 1
A man displays his wristband to attend tonight's surprise Guns N' Roses show, outside the Tower Records building on the Sunset Strip, April 1, 2016, in West Hollywood, California. The long-awaited Guns N' Roses reunion will get off to a surprise early start Friday, with the band announcing a show in one of the small Los Angeles clubs where the rock legends were first noticed. / AFP / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
A Guns N' Roses mexikóvárosi koncertjén színpadra hívta a rajongóit, hogy szétverhessenek egy Donald Trumpot mintázó pinatát.
Vágólapra másolva!

A pinata egy mexikói játék, születésnapok és más ünnepi alkalmak fontos kelléke. Legtöbbször egy papírmasé állat- vagy mesefiguráról van szó, amelybe apró játékokat vagy édességeket rejtenek. A pinátát addig kell ütni botokkal, amíg ki nem esnek belőle az ajándékok.

A Guns N' Roses rendhagyó pinátával ünnepelte szerdai koncertjét. A november elején megválasztott elnököt, Donald Trumpot mintázó figurát hoztak a színpadra, és felsegítettek néhány rajongót is, akiket botokkal szereltek fel. A frontember, Axl Rose felszólította őket, hogy fejezzék ki, bárhogy is érzik magukat - írja a TMZ. Ezzel valószínűleg az új elnöknek a mexikói határra tervezett kerítésére, és a bevándorlókkal szembeni kijelentéseire utalt, amelyek az amerikai latin közösséget felháborították.

Több sem kellett a mexikói rajongóknak, akik nem kímélték a pinatát: