Már a jövő héten játszani akar Gálvölgyi

gálvölgyi jános gálvölgyi jános
gálvölgyi jános 2015 május
Vágólapra másolva!
Gálvölgyi János azért került kórházba másfél hete, mert mindkét veséje leállt, de már sokkal jobban érzi magát, és még a hónapban a színpadra is szeretne visszatérni.
Vágólapra másolva!

A Bors úgy tudja, hogy július 23-án,

a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad Legyen a feleségem! előadásában már játszani szeretne

a színész. A lap információi szerint Gálvölgyi maga üzente meg a színháznak, hogy nem kér helyettesítést, és a július 29-i Napsugár fiúk-ban is színpadra akar lépni ugyanott.

Augusztus 12-én az Ének az esőben bemutatóján lenne jelenése Gálvölgyi Jánosnak a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Ennek az előadásnak jelenleg a próbái zajlanak, de a szervezők szerint nem okoz problémát a színész betegsége, mert a korábbi próbákon részt vett.

A Bors szerint a Játékszínben, melynek társulati tagja Gálvölgyi, fel sem merült, hogy ne térne vissza a színész szeptemberben a színpadra.

A múlt héten az Origo is megírta, hogy Gálvölgyi betegsége miatt le kellett mondani a balatonföldvári Kultkikötő keretében szervezett Napsugár fiúk előadást. Benedek Miklós, az előadás másik főszereplője akkor azt mondta a Blikknek, hogy Gálvölgyi vérnyomásával lehetett a baj, ami már korábban is előfordult. Később azonban kiderült, hogy veseproblémák miatt került kórházba. A Bors úgy tudja, hogy

Gálvölgyi állapota súlyos volt, mindkét veséje leállt.