Snoop Dogg igent mondott az erdélyi káposztalevesre

Snoop Dogg
LOS ANGELES, CA - MARCH 29: Rapper Snoop Dogg performs onstage during the 2015 iHeartRadio Music Awards which broadcasted live on NBC from The Shrine Auditorium on March 29, 2015 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Egy apró félrekattintásból nagyszerű történetek sülhetnek ki. Snoop Dogg nemrég a kolumbiai Bogotá helyett a romániai Marosbogátra (románul Bogata) jelentkezett be az Instagramon. A rapper azonban nem hagyta annyiban a dolgot, hamarosan tényleg ellátogat Romániába, hogy megkóstolja a helyi káposztalevest.
Vágólapra másolva!

Snoop Dogg Barta László, a marosbogáti polgármester meghívását fogadta el, aki a popsztár téves becsekkolása után azt nyilatkozta, hogy nyugodtan mehet oda, lenne hol elszállásolni.

- mondta a román hírügynökségnek.

A rapper erre a kedves invitálásra válaszul tett ki egy posztot a Facebook-oldalára, amiben a maga laza és önfeledt stílusában közli romániai rajongóival, hogy készülhetnek, mert hamarosan ellátogat hozzájuk:

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016