Snoop Doggot se lehet mindennap ilyen büszkének látni

snoop dogg
Vágólapra másolva!
Snoop Dogg saját fűmárkát indított Colorado államban ettől pedig nagyon büszke és boldog. 
Vágólapra másolva!
A büszke tulajdonos Forrás: Origo

A rapper kedden elindította saját márkájú marihuánájának forgalmazását Coloradóban Leafs by Snoop néven. Snoop Dogg több ízesített termékkel is készült, hogy betörjön a piacra abban az amerikai államban, ahol három évvel ezelőtt az Egyesült Államokban először legalizálták a használatát.

Snoop Dogg termékeit november tizedikétől lehet megvásárolni

egyes üzletekben. Az árusítás beindítást egy hatalmas bulival ünnepelte meg november kilencedikén egy denveri házban, ami a füvét terjesztő üzletlánc tulajdonosáé.

A Cannabist egy nagyobb cikkben számol be Snoop Dogg esetlen bájjal megtartott termékbemutatójáról. A meghívott vendégeknek a bemutatóteremben például

három tank topos lány sodort tökéletes cigiket.

Egy fiatal nő megkérdezte, hogy meggyújthat-e Snoopnak egy pipát. A rapper persze megengedte, sőt miután szívott egy mélyet, még táncolt is egy kicsit, hogy feldobja a bemutatót. Ahogy a beszámolóban megjegyzik, ritka boldogan kínálgatta mindenkinek a termékeit..

"Ez az első mainstream fűmárka a világon. Nagyon büszke vagyok, hogy úttörő lehetek valamiben" - nyilatkozta a rapper a Cannabistnak. "Húsz éve vagyok a legalizációs mozgalom arcvonalában.

szóval az emberek bízhatnak abban, hogy a legjobb terméket küldöm a piacra" - tette hozzá. Ahogy a lap írja, Snoop Dogg ugyan hivatalosan nem lehet a márka tulajdonosa, mert nem coloradói lakos, de a LivWell üzletláncon keresztül megoldják a dolgot.