Új Fall Out Boy-dal - megjelent a Centuries

Fall Out Boy
NEW YORK, NY - JUNE 20: Patrick Stump (L) and Pete Wentz of the band Fall Out Boy perform on NBC's "Today" at the NBC's TODAY Show on June 20, 2014 in New York, New York. Mike Coppola/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az illinoisi rockcsapat új dalában Dávid és Góliát történetéhez hasonlítják magukat és a közönséget.
Vágólapra másolva!

Patrick Stump énekes, aki szemüveges húsgolyóként lett ismert, már a kezdeteknél is megmutatta, hogy valódi energiabomba, napjainkra szinte a teljes csapattal átalakultak. Zenéjük és a rájuk jellemző hangzásvilág viszont egyáltalán nem változott.

NEW YORK, NY - JUNE 20: Patrick Stump (L) and Pete Wentz of the band Fall Out Boy perform on NBC's Forrás: AFP/Mike Coppola

A dalt egy másnapos női hang nyitja, amint Susanne Vega mindenki által ismert slágerét dúdolgatja, majd ez a dallam többször is visszatér a Centuriesben.

Nem terveztek új dalt, közösségi oldalukon azt írják, hogy ez csak úgy jött. Az elmúlt egy évben jártak a legapróbb ausztrál klubtól az óriási fesztiválokig mindenhol, és egyszerűen lehetetlennek érezték nem megfogalmazni mindazt, amit átéltek. Facebook-oldalukon azt írják, a Centuries nekik Dávid és Góliát története tömören. Annak a története, amikor kicsinek és emberinek érzik magukat, aztán színpadra lépnek, és mindezt feladják azért a sok verejtékért, erőfeszítésért és hitért, ami ahhoz kell, hogy letekintsenek egy óriásra.

Hamarosan egy új album is érkezik, de előtte még elkészítik ennek a dalnak a klipjét: