Még több DJ a Balaton Soundon

Scarlett Etienne
Scarlett Etienne
Vágólapra másolva!
A Sziget bejelentett egy nagy halom nevet az ötven nap múlva kezdődő fesztiválról, főként DJ-ket. Timbaland a lemezén dolgozik, nem jön.
Vágólapra másolva!

A sajtóközleményből kiderül az is, hogy több programhelyszín, köztük a nagyszínpad is új helyre kerül, és 20-30 százalékkal nő a fesztivál területe. A szervezők úgy kalkulálnak, hogy még májusban elfogyhat az összes bérlet.

Timbaland fellépésének lemondása mellett nagy halom új fellépő nevét közölték a szervezők. Hernan Cattaneo és Nick Warren együtt DJ-zik, lesz még Armin Van Buuren, Datsik, Nervo, Dimitri Vegas & Like Mike, Feed Me, Bassjeckers, Sigma. Továbbá az alább megtekinthető Scarlett Etienne, aki a sajtóközlemény szerint "nem üresfejű partycica, aki csak csodás külsejének köszönheti, hogy eljutott a világ legforróbb bulijaiba, hanem egy rendkívül sokrétű egyéniség, és ennek megfelelően sokszínű az előadói profilja". A Hard Rock Sofa orosz zenei elemeket használ tánczenéjében, a Clean Bandit folkos deep house-t játszik, elektronika mellett akusztikus hangszerekkel, a HVOB egy bécsi énekesnő-producer duó.

Scarlett Etienne Forrás: Scarlett Etienne