Myon & Shane 54 az amerikai dance lista élén

Vágólapra másolva!
A Billboard Dance listát vezeti a Lie To Me, amelyet Égető Márió (Myon) és Császár Előd (Shane 54) a Disneyhez tartozó, fiatal Cole Plante producerrel készített.
Vágólapra másolva!

A dal, amelyben Koko Laroo énekel, nemrég jelent meg a Billboard Dance listán, a héten pedig eljutott az első helyre. Myon & Shane 54 duója már évek óta jelen van a nemzetközi elektronikus tánczenei színtéren, például a DJ Mag top 100-as listáján - idén a 79. helyen -, az egész világon fellépnek, saját számaikon kívül népszerűek mashupjaik, online rádióműsoruk is; ez az eddig a legnagyobb sikerük. Producertársuk, Cole Plante 1996-ban született, apja is DJ, ő maga gyerekkorában kezdte, majd a Disney szerződtette le, ennek kiadója gondozta ezt a a számot is. A Billboard Dance listát a DJ-k beszámolói alapján állítják össze, célja az, hogy bemutassa: mely számok a legnépszerűbbek az amerikai klubokban.

A Billboard honlapján cikkünk megjelenésekor még nem frissítették a listát, ott a harmadik; de megjelent Cole Plante Facebook-oldalán, Myon & Shane 54 kirakta a nekik elküldött screenshotot, és a Twitteren is kering már a hír.