Walesből startol Madonna világ körüli turnéja

Vágólapra másolva!
Újra turnéra indul a pop nagyasszonya, Madonna. A turné dátumait most jelentették be: augusztus 23-tól november 26-ig az amerikai kontinens és Európa nagyobb városait járja be a Sticky and Sweet Tour elnevezésű koncertsorozatával.
Vágólapra másolva!

Ahogy várható volt, alig pár nappal új lemeze, a Hard Candy megjelenése után tették közzé a hírt, hogy Madonna újra világ körüli turnéra indul.

A 27 állomásos koncertsorozat Walesből, Cardiff városából startol el augusztus 23-án, és november 26-án Miamiban zárul. A Hard Candy albumot bemutatni kívánó Sticky and Sweet Tour koncertturnéja főleg az észak-amerikai nagyvárosokat érinti, Európában pedig, ahogy várható volt, csak a legnagyobb helyszíneket, így főként Németországban, Franciaországban, az olaszoknál és a briteknél lép fel idén Madonna. A jegyértékesítés május 16-án veszi kezdetét, a cardiffi koncertre a legolcsóbb belépő 55 fontnál (18 ezer forintnál) kezdődik, de ez várhatóan a fanatikus tábort egyáltalán nem fogja eltántorítani. Utoljára így is közel két éve láthatta a nagyközönség, 2006-ban turnézott Confessions On A Dance Floor című lemezével. Azt a turnét több mint 1,3 millió érdeklődő látta, s egyben ennek a bevételével érdemelte ki a legjobban kereső popsztár titulusát Madonna.

Visszatérő lemeze, a Hard Candy eddig hozta a papírformát, szinte valamennyi nagyobb régióban listavezető. Jelenleg 27 országban vezeti az albumeladási listákat, többek között az Egyesült Államokban, Angliában, Franciaországban, Németországban, Japánban és Ausztráliában. Hazánkban a megjelenés hetében a MAHASZ TOP40-es listájának 2. helyén nyitott vele Madonna, mert a Bereczki-Szinetár kettős musicalduettjeivel még ő sem bírt.