Készül az új Muse lemez

Vágólapra másolva!
Dom Howard, a Muse dobosa a napokban árulta el, hogy már elkezdett új albumán dolgozni zenekara. Arról még semmit nem tudni, hogy mikorra számíthat a kész anyagra a közönség, bár most még ilyet nem is mernének ígérni, hiszen a nyár folyamán folyamatosan turnézik a trió.
Vágólapra másolva!

A Muse új lemezre készül. Legalábbis erről beszélt a minap adott interjújában a dobos, Dom Howard, aki arról is beszélt a rövid interjú során, hogy mostanság talál vissza egymáshoz a banda, egy új lemez készítése újra egyberántja a csapatot. De, hogy pontosan mikorra tervezik ennek megjelentetését, arról még nem kívánt, de talán nem is tudott volna nyilatkozni, hiszen a zenekar még a nyáron is úton lesz a legutóbbi lemezük, a Black Holes and Relevations anyagával.

"Minden remekül halad. Épp csak most kezdtük neki. Momentán minden jól alakul, talán az egyedüli nehézséget csak az okozta, hogy viszonylag hosszú ideig turnéztunk" - mondta a dobos. "Ez az időszak arról szól, hogy újra egymásra találjunk emberileg és zenészileg, aztán meglátjuk, hogy ugyanúgy működnek-e a dolgok mint korábban" - fűzte hozzá Howard.

A Muse tagjai egyébként alig pár hónapja még arról beszéltek, hogyha újból lemezkészítésre adják a fejüket, már csak dalokban gondolkodnak és digitális megjelenésekben. Klasszikus értelemben vett hanghordozót csak szökőévente kívánnak eztán kiadni.