Vágólapra másolva!
Solange Knowles már dolgozik új nagylemezén, mely jövő tavasszal jelenik meg a neves kiadó, a Geffen Records gondozásában. A 21 éves hölgynek ez már a második albuma lesz, igaz, a debütáló próbálkozásával csak mérsékelt sikereket ért el.
Vágólapra másolva!

Solange eddig nem túl sikeres zenei pályafutását az új évezred elején kezdte, útját azóta is édesapja egyengeti.

Első lemeze Solo Star címmel került a boltok polcaira 2003-ban, de az amerikai Billboard lemezeladási listáján csak a 49. helyig jutott. A napokban leszerződött a Geffen Recordshoz, ahol viszont fényes jövőt jósolnak a tehetséges lánynak. Ennél a kiadónál olyan hölgy vetélytársai lesznek, mint Mary J. Blige, Fergie, Keyshia Cole vagy Nelly Furtado.

A rendkívül sokoldalú Solange korábban már szerzett dalokat nővére zenekarának, sőt szerepelt is a Destiny's Child 8 Days Of Christmas című korongján, arról nem is beszélve, hogy háttértáncosként is dolgozott a lánycsapattal. Legutóbb Kelly Rowland Ms. Kelly című lemezére írt egy dalt. A zenélés mellett modellként és színészként is jeleskedik, a Hajrá, csajok című film második részével már a mozivilágban is letette a névjegyét a Heroes-sztár Hayden Panettiere oldalán 2006-ban.

Az ifjabbik Knowles lány korábban azt a hírt adta ki Myspace-oldalán, hogy új lemeze 2007-ben lát majd napvilágot, ehhez képest most már hivatalos tény, hogy a Hadley Street Dreams címre keresztelt anyag a következő évben jelenik csak meg. Menedzser édesapja egy rádióinterjúban azt nyilatkozta, hogy a pontos kiadási dátum 2008. március 3-a lesz.

A készülő lemezről Ron Fair, a Geffen szóvivője elárulta, hogy közel sem olyan album lesz, amilyet az emberek elvárnak tőle. Az ígéretek szerint abszolút eklektikus és nemzetközi lemezt tarthat majd a kezébe a hallgató, melyen Solange Knowles végre megtalálta a saját hangját. Ehhez csak annyit tehetünk hozzá, hogy hisszük, ha halljuk.