Sértődésből törölte koncertjét Celine Dion

Vágólapra másolva!
Celine Dion a napokban törölte a jövő évi turnéjának egyik állomását, ami pont hazájában, Kanadában lett volna. A döntés mögött állítólag a Celine-t ért negatív kritika áll, ugyanis az egyik vezető helyi újság keményen bírálta Celine egyik koncertjét.
Vágólapra másolva!

Épp, hogy nyilvánosságra hozták Celine Dion jövő évi turnédátumait, a kanadai rajongói legnagyobb meglepetésére pont egy ottani állomást sikerült egyik napról a másikra törölnie a művésznőnek.

Celine a jövő év augusztus 23-án lépett volna fel Halifax városában. A koncert lefújása mögött állítólag a Celine-t ért heves sajtótámadások állnak, a napokban ugyanis Halifax egyik vezető napilapja, a Halifax Daily News hasábjain jelent meg egy igencsak negatív kritika David Rodenhiser újságíró tollából, aki Celine most novemberben a városban adott koncertjét látványosan lehúzta. A cikk pedig olyan mélységesen felháborította Celine-t és férjét, Rene Angelilt, hogy azonnal ki is húzták a jövő évi koncerthelyszínek közül Halifaxet.

"Amit most elmondok, arra remélem, többen odafigyelnek. Ne keressenek semmilyen egyéb okot a koncert elhalasztására. Csak egyetlenegy áll mögötte, és ezt nagyon is jól tudják. Azt nem állítom, hogy minden halifaxi lakos rossz ember, de sok múlik azon, hogy mit érzünk, hiszen mindannyian emberek vagyunk. Ha mondjuk egy adott városba ellátogatsz és ott nap mint nap olyanokat olvasnál a helyi sajtóban, hogy 'ez nem a maga városa' vagy 'jobb lett volna, ha nem jött volna el' vagy, hogy 'másra számítottunk', akkor biztos, hogy jobbnak érezné mindenki, hogy oda ne menjen vissza" - kommentálta a döntést Celine férje és menedzsere, Rene Angelil.