Axl nélkül állhat újra össze a Guns N' Roses

Vágólapra másolva!
Ha a pletykáknak hinni lehet, hamarosan újra együtt láthatjuk az eredeti Guns N' Rosest egy jubileumi esemény kapcsán, "csak" a frontember, Axl Rose fog hiányozni a hivatalosan még be nem jelentett koncertről.
Vágólapra másolva!

Régóta rebesgetik, és több forrás szerint egyre esélyesebb, hogy hosszú idő után végre egy színpadon lép fel a '80-as, '90-es évek egyik kultikus rockbandája, a Guns N' Roses.

Igaz, Axl Rose továbbra is ezen a néven turnézik jelenlegi zenekarával, de az eredeti tagok valahogy eddig kellő távolságtartással kezelték a régi G N' R összeállásának kérdését. Július 28-án viszont egy olyan jubileumi esemény közeleg, amelyre még Slashék is örömmel emlékeznek vissza: aznap lesz kereken húsz esztendeje, hogy a banda debütáló korongja, az Appetite For Destruction boltokba került.

Ezt a kerek évfordulót egy nagyobb ünnepséggel kívánják megülni Los Angeles egyik híres rock klubjában, a Key Clubban, legalábbis Steven Adler dobos ezt fecsegte ki a minap. A szórakozóhely hivatalos honlapja is erről árulkodik, hiszen az aznapi fellépők között lesz Adler csapata, az Adler's Appetite, az L.A. Guns és számos meglepetésvendég is feltűnhet ezt során. "Én ott leszek a bandámmal, de Slash, Izzy és Duff is ígérte, hogy eljönnek" - nyilatkozta a Dotmusicnak a dobos.

Arra viszont szinte most semmi esélyt nem lát, hogy betoppanjon egykori énekesük, Axl Rose, de Steven szerint nem kizárható egy újra összeállás.

"Nem is olyan rég Las Vegasban beszélgettem Axllel,és tudom, hogy van rá sansz. Sőt, igencsak nagy. Amit most a Stones művel élőben, annak legalább a háromszorosát tudnánk nyújtani. Hülyeség lenne nem megcsinálni egyszer. Ő sem lehet annyira lökött, hogy ne vágjon bele" - fűzte hozzá Steven Adler.

Axl persze nem kommentálta a hírt, és bandájával pont a napokban fejeztek be egy nagyszabású turnét Japánban.