Ákos harmadszorra nyert Comet-díjat

Vágólapra másolva!
Tegnap este nagyszabású gálaműsor keretén belül osztották ki a hazai jelenlegi egyetlen zenecsatorna, a VIVA televízió Comet díjait. Több meglepetés született a díjazások során, Ákos pedig harmadjára vihette haza a Comet gömbjét.
Vágólapra másolva!

Június 21-én, csütörtök este rendezték a legrangosabbnak kikiáltott hazai zenei díjátadót, a VIVA Televízió éves díjkiosztóját, vagyis a Comet-gálát.

A hirtelen jött vihar okozta technikai problémák közepette zajlott műsor felemás érzést válthatott ki a nézőseregből, miután nemcsak a fellépések, hanem a díjátadások is komoly megszakításokkal követték egymást. A végeredmények tekintetében is sok meglepetést hozott a Comet: az év énekesnője kategóriájában Lolának sikerült kiütni az eddig minden díjat besöprő Rúzsa Magdit, de a Hooligans rajongói is valószínűleg sokkal erősebben küldhették azokat a bizonyos sms-eket, mert a náluk nagyobb rajongótáborral és a múlt évben platinalemezes eladással büszkélkedő Tankcsapdát előzték meg és vitték haza a legjobb együttesnek járó gömböt.

Egyedüli stabil győztesnek Ákost mondhatjuk, aki az év férfi előadója lett idén, mondhatni újból, hiszen a legtöbb Comet-díjjal ő büszkélkedhet, ezzel együtt harmadjára vehette át a VIVA elismerését. Ákos egyébként ezen a jeles eseményen egy újabb évfordulót ünnepelhetett meg a színpadon, kereken húsz esztendeje ugyanis, hogy a Csillag születik tehetségkutatón bemutatkozhatott a szakma és a nagyérdemű előtt. Két kategóriában szakmai zsűri hozta meg a döntést: a legjobb új előadónak Markot választotta meg a televízió vezetősége, a legjobb klipnek járó díj pedig Varga Zsuzsáé lett, aki a Be Infected című animációs klipjével érdemelte ki a Comet-gömböt.

A díjátadó a hétvégén többször is látható lesz a VIVA TV műsorán.

A VIVA Comet idei győztesei:
- A legjobb férfi előadó: Ákos
- A legjobb női előadó: Lola
- A legjobb együttes: Hooligans
- A legjobb új előadó: Mark
- A legjobb klip: Varga Zsuzsa:
Be Infected