Basszusgitárost cserél a Hooligans

Vágólapra másolva!
A napokban vált hivatalossá a hír, miszerint a Hooligans basszusgitárosa, Móritz Norbert tíz év után kiszállt a zenekarból. Amíg nem találják meg az utódját, addig Késmárki Zsolt helyettesíti majd, aki már korábban is kisegítette az együttest.
Vágólapra másolva!

Kereken tíz év után, új lehetőségeket keresve Móritz Norbert, a Hooligans zenekar basszusgitárosa kivált zenekarából. A meglepő döntés hátterében állítólag nem személyes okok álltak, állítása szerint új kihívások után szeretett volna nézni a zenész, aki a hírek szerint baráti viszonyban vált el a társaitól. Az újabb feladat pedig elég gyorsan meg is találta, Kelemen Tamás megkeresésére azonnal igent mondott a ROXX69 zenekarnak, így mostantól ezt az együttest erősíti.

A Hooligans pedig a március 9-től kezdődő turnéjukra a LINK zenekarból ismerős Késmárki Zsoltot kérte fel ideiglenesen a basszusgitárosi posztra. Ő korábban már egyszer beugrott Norbi helyére, méghozzá 2005 nyarán, amikor is a zenész idegi problémák miatt egy rövidebb szünetet volt kénytelen tartani a turnézás közepette. Így számára semmiképp nem lesz szokatlan a közös munka.

Az együttes egyébként az április 28-i, a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő koncertjére meghívta Móritz Norbertet, aki a tervek szerint két dal erejéig csatlakozik a színpadon régi csapattársaihoz. A Hooligans pedig addig is tovább keresi a végleges utódját.