Menj tovább - új Hooligans-klip készül

Vágólapra másolva!
A Hooligans tagjai már annyi klipforgatást unatkoztak végig, hogy maguk sem tudják, hányadik klipjük is készül pontosan a Menj tovább! című dalukhoz. Nézd meg, ahogyan Tibi punkosra sminkelve gitározik a volt újpesti bőrgyárban - videoriport a klipforgatásról.
Vágólapra másolva!

Tévedés, hogy a rocksztárok élete csupa móka és kacagás, sőt: videoklipet forgatni például a legunalmasabb dolog a világon. Legalábbis így vélekedik erről a Hooligans énekese, Csipa, hogy aztán kávéval és a rendelt pizzával feltankolva vágjon bele a Menj tovább forgatásába.

A forgatásról készült videoriportból kiderül, hogy melyik új tévéműsor kapcsán hallhatjuk majd a tévében is a Menj tovább-ot, amelyhez a klip is koprodukcióban készül majd a műsorral. Ha minden igaz, látványos klipet forgat majd a kipróbált rendező, Indián, a dalhoz, és kaszkadőrök esnek-kelnek majd a legkülönbözőbb akciójelenetekben.

A Vírus című album - amelyen a Menj tovább található - egyébként aranylemez lett, és természetesen vezette is a MAHASZ eladási listáját, a Hooligans pedig továbbra is a tinilányok kedvenc rockzenekara Magyarországon. Most a kulisszák mögé nyerhetsz betekintést, ha megnézed az együttes legújabb klipjének forgatásáról készült kisfilmet!